ShËrbimet

Konsulencë ligjore dhe financiare

Ne kujdesemi të ofrojmë për ju ekspertizë profesionale për çdo aspekt ligjor dhe financiar të lidhur me transaksionet e pronës.

Vlerësim prone

Ne mundësojmë vlerësimin real të pronës suaj me ekspertë të liçensuar duke përpiluar raporte e nevojshme për bankën apo institucionin ku çdo klient ka interes.

Mirëmbajtje teknike dhe riparime

Ne ofrojmë skuadra të gatshme teknikësh dhe profesionistë në fushën e ndërtimit për mirëmbajtje dhe çdo riparim të pronës tuaj në 24/7.

Pronat mË tË fundit

Blog

Kërkoni të shisni ose jepni me qira pronë tuaj?

© 2020 Designed and developed by Novus Marketing and Consulting